За нас

ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ЗИ ФАЙНЕНС – ИНВЕСТИЦИИ, ОСИГУРЯВАНЕ, ЗАСТРАХОВАНЕ

 

Мисия: Нашата мисия е да осигурим най-доброто обслужване, предлагайки най-подходящия продукт на най-добрата цена на нашите клиенти.

 

Дейност: В офисите на "Зи Файненс" може да сключите всички видове застраховки към всички водещи застрахователи на българския пазар. Към момента имаме сключени договори с над петнайсет компании в сферата на общото и живото-застраховането, здравното и пенсионното осигуряване. Сред тях са ДЗИ,  „Алианц България”, „Булстрад”, „Дженерали”, „Бул инс”, „Евроинс”, „Армеец”, „Лев Инс”, „Уника” и други.

 

История: Застрахователен брокер „Зи Файненс” е лицензиран с решение 106-ЗБ от 23.09.2008 г. на Комисията за Финансов Надзор. Кадрите в застрахователен брокер „Зи Файненс” са в застрахователния бранш вече близо десет години. Също така, можем да се похвалим със сертификат за инвестиционен консултант 295-ИК от 02.07.2008 г. издаден от КФН.

 

Членство: Ние членуваме в Асоциацията на Застрахователните Брокери в България (АЗББ). През месец май 2011 г. г-н Валентин Занев, управител на „Зи Файненс” ЕООД, беше избран за член на Управителния Съвет на АЗББ.

 

email: office@zfinance.eu
Тел.: 02/ 462 70 42